Voordelig, snel, professioneel!

Werkwijze

Van zaaien tot maaien!

Grasmaaien is ons specialisme.

Wij werken met de meest professionele maaiers voorzien van het beste onderhoud en telkens weer de scherpste snijmessen. Voor iedere tuin, klein of groot hebben wij een passende en geschikte grasmaaier in ons assortiment. Wij weten alles over de ideale lengte van het gras, en in welke richting wij uw gras maaien om zo de mooiste gras structuur te realiseren.

Verticuteren voor een prachtig gazon!

Voor een nog mooier en gezonder gazon is het van groot belang om uw gazon 2x per jaar te verticuteren.

Verticuteren is het machinaal verwijderen van plantjes en mos soorten tussen uw gras. De kosten van het verticuteren kunt u hier vinden.

Gazon aanleg.

Het is mogelijk om bij grasmaaien.nl uw gazon opnieuw aan te laten leggen of te renoveren. Wij verzorgen het gehele proces zodat u kunt genieten van een mooi en groen gazon.

Van het verwijderen van het oude gras tot het bemesten van uw mooie nieuwe gazon. Wij kunnen het voor uw uitvoeren. Wilt u ook een nieuw gazon laten leggen en u wil hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op, wij willen u hier graag mee helpen Wij bieden u een scherpe prijs en hoge kwaliteit.

Probeer ons uit en ontvang nu korting!

Vanaf 25 m² maaien maaien wij uw gazon, vaste prijsopgave vooraf.

Professionele machines

Met het juiste toerental en de telkens weer geslepen snijmessen snijden wij uw gras zonder het overmatig te beschadigen. Al na de eerste maai-sessie een mooier en zichtbaar resultaat als nooit te voren! En dat alles zonder uw kostbare tijd of die van uw hovenier.

Wij zorgen er voor dat de grasresten worden weggeblazen van uw terras of tuinpad zodat alles er weer fris uit ziet.

Optioneel kunt u door ons uw grasresten en groenafval laten meenemen.